Post by sbissicorfina on Mar 8, 2022 15:35:39 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bomber Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bomber Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara neograničenu izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Bomber Friends 2022 version ▞▞▞
Ne mogu igrati online, učitavanje prestaje nakon 30% i zbog toga ne mogu koristiti svoje pojačanja i igrati druge igre. Popravite to što je prije moguće.
Igra je dobra, ali ponekad kada koristim štit, umjesto toga se izruguje što je tako neugodno. Molim te popravi
Bomber Friends Action chj
Prijatelj i ja ezz ga winam
Nastavi rušiti, govoreći da veza nije uspjela svaki put dok nemam problema s wifi-jem. Previše zaostaju, ljudi iskaču s jedne strane kada bi trebali doći s suprotne strane. Previše bugova
Bilo je super, ali stalno umirem od događaja, zato dobivam samo nekoliko stvari. Ali cool je. To je samo igra. Igra u kojoj se djeca mogu zabaviti!
Vrlo zabavno. Ali ponekad je teško igrati.☹️
Dok nije bilo ovoliko reklama, puno je bolja bila, sad se ne može igrati koliko iskacu reklame stalno.
Lijepo, ali previše reklama
Kontrole su nejasne i ne rade baš dobro, ima previše oglasa u igri da bi se isplatilo igrati, nema opcije za kupnju verzije/nadogradnje bez oglasa, a manevriranje unutar same igre čini se nezgrapnim i frustrirajućim. Deinstaliran nakon što je samo 2 razine bio prisiljen pogledati 5 oglasa samo da bi došao do te točke.
Dajem 5 🌟 Sviđa mi se igra, samo želim sugerirati da se nadam da će razina za više igrača postati mnogo brža u sear hing protivnicima, ponekad je potrebno mnogo vremena. Hvala ti, bezbožni hiperkani. Samo tako nastavi 👍
Kladim se da čak ni programeri ne mogu proći neke razine bez korištenja oživljavanja ili predmeta. Jeftini trik za prisiljavanje igrača da plaćaju dijamante ili gledaju reklame. Push on my duck, trash game doslovno. Pogledajte druge boom igre poput Boom M, usporedite s tim da je ova igra potpuno smeće, nema čak ni gumb za dodavanje prijatelja
Jako mi se sviđa ova igra, ali ima puno reklama i jako su loše da li bi igrali reklame malo niže
Bomber Friends Action iale
molim brzo dodajte još razinu kako bismo uživali igrajući ovu igru. već mi je dosadno čekati na drugu razinu.
Igra je ok, ali ima previše reklama i u areni dobijete 25 bodova za 1. mjesto, a kada izgubite na 4. izgubite kao što, 30 bodova? To nije pošteno. Na 2. mjestu 12? Šališ me za mene je 2,5
Super igra
Najgore ažuriranje, ne mogu ni povezati android s ipadom sada, ako stvarno želite napraviti ažuriranje, barem dodajte opciju promjene postavki za kontrole, znači, bombu s lijeve strane i kretanje s desne strane.
Previše oglasa Možete li ukloniti oglase
novo ažuriranje učinilo je oglase još gori! ne mogu ni igrati igru bez da se svaki klik pojavi oglas. Bio sam u redu s prethodnom verzijom i namjeravao sam joj dati pet zvjezdica. novo ažuriranje ovo svodi na igru s 1 zvjezdicom. vjerojatno jedan od najboljih klonova bombaša na tržištu, ali reklame sada jednostavno ubijaju ovu igru. nije funkcionalan i užasan sa svim tim oglasima. jesam li spomenuo apsolutnu preveliku količinu oglasa u igri? deinstaliranje za sada. nadamo se da će novo ažuriranje popraviti potpunu zloupotrebu oglasa. stvarno previše oglasa. nikad nisam vidio toliko oglasa.
Izvrsno je i sve, ali dodajte opciju za offline igranje za više igrača koristeći hotspot i ručno namjestite tipkovnicu
Svaka cast odlicna igra
Volim ovu igru jer je to jedna od jedinih online igara i zabavna je, ja i moj prijatelj smo čak napravili njezinu verziju za minecraft.
Sjajno.... Igra koja izaziva ovisnost...... Stvarno je fenomenalna.... I grafika je visoke kvalitete...... Super je posao #bomer_friends_team ❤️
Najbolja igra na svjetu iva event sada je giant event mozte osviojiti besplatno u eventu a ne kupiti za 600 gema
Čemu služi svaki pojedinačni podudarni oglas? Minimizirajte ga.
Sustav bodova nije pošten u Arena modu. Vrhovi 3 i 4, dobit ćete odbitke bodova. Molimo prilagodite ovo, kao da treće i četvrto mjesto ne bi trebalo imati odbitke, kao ni dodatne bodove. A EXP bodova koje uglavnom dobivate u uobičajenim škrinjama je samo 3 do 4 i potrebno je neko vrijeme prije nego što možete otvoriti škrinje. Zašto ne dati EXP bodove kad god igrač završi tamnicu/kat? Ili dodati zadatke za dodatne EXP bodove? Također je teško kontrolirati igru na TV-u čak i kada koristite kompatibilni kontroler.
Dobra igra, ali bombardiranje reklama čini cijelo iskustvo strašnim! Banner oglasi tijekom igranja igre, 30 sekundi reklama nakon svake runde je previše!
Bilo bi dobro, ali kontrola na joysticku je loša
Razvijači su nedavno pobrkali balansiranje igre. Mnogo stvari sada ne funkcionira kako se očekivalo, što je neugodno. Ne mogu preporučiti ovu igru pod pretpostavkom da će to nastaviti raditi.
Lijepa i zabavna igra za igranje s prijateljima.Bilo bi bolje da ga možemo igrati preko lokalne mreže (bez interneta), jer bi bio odličan kao timekiller na mjestima s lošom internet vezom.
Ovo je sranje. više mi se sviđa stara verzija. ZLATO je prilično beskorisno, s njim se ništa ne može kupiti. i ova igra bi bila bolja da se možete igrati s prijateljima izvan mreže.
Isprva je sve bilo dobro čak sam i kupio sezonu, nakon ažuriranja moj račun je izgubljen. Izgubio sam napredak... umorio sam se od deinstalacije i instaliranja, odjavio sam se i zatim ušao, ali čini se da ništa ne radi. A ne vrsta usluge za korisnike.
Vrlo je nevjerojatna i ugodna. Stvara nove ideje na umu. Svi moji prijatelji igraju ovu igru. Tako da volim ovu igru. Infect je postala moja omiljena igra😉
Igranje je jako dobro i podsjeća na tradicionalni Bomberman. Sama aplikacija u nekom trenutku postaje stvarno pohlepna, a zarada čak i manje nadogradnje karaktera počinje koštati mjesecima igranja (ili pravi novac). Najviše razočaravajuće je što njihova podrška ne odgovara. Nedavno su izgubili moje nekoliko razina nadogradnje karaktera (i plaćenih i zarađenih igranjem). Kontaktirao sam ih putem e-pošte, ali do sada nisam ništa čuo.
Prikazuje igru izvan mreže čak i nakon povezivanja
Dobra igra ali previše reklama. Gubimo utakmice zbog zaostajanja u igri. Najgori dio je uparivanje između igrača u bitci kada se upare igrači s mnogo višim ocjenama zbog čega igrač s niskim ocjenama gubi igre. Stvarno sam želio nastaviti igrati, ali sam deinstalirao zbog previše oglasa i nijansi. Nadam se da će programer to poboljšati i da ću ga isprobati nakon 3 mjeseca ili tako
Pun hakera, programeri ne poduzimaju ništa po tom pitanju, sve je u novcu, ponekad se čini kao da je skriptirano, da se ne igrate sa stvarnim ljudima, kakva šteta što je prije bilo dobro.
Je li to greška .. Čini se da ne mogu dobiti masku iz prsa arene 1 .. Uzimam drugu kozmetiku iz arene 1, ali ne i masku .. n Već sam dugo tamo. .. iako je rijetkost za masku uobičajena . Što se događa?
Dobro je, ali ono što me iritira su dodaci. Evo savjeta prije nego što otvorite aplikaciju koju možete igrati adds, nije svaki kraj svake igre koji postoji adds stvarno neugodan. Bilo bi ugodnije da možemo igrati odmah nakon jedne utakmice. Ako imam dodatke nakon svake igre, imam osjećaj da gubim vrijeme i smanjuje moje uzbuđenje što imam sljedeću igru u ovoj aplikaciji. Nadamo se da će se u vašem sljedećem ažuriranju ovaj problem popraviti.
Bomber Friends Action chj
Neh
Dobro!!
To je stvarno dobra igra, ali ima puno oglasa svaki put kada završite odlazak će biti reklama
Claw Machine Game Toreba Live! Hiburan bvt
zabavno je i sve, ali postaje dosadno s oglasima u svakoj smrti, mislim da biste se trebali držati oglasa za sat kako biste otvorili 3-satno kućište i uklonili oglase po smrti. bilo bi brzo za nas da dobijemo stvari umjesto da gledamo reklame svake druge smrti.
Toliko dosadnih oglasa, ali igra je besplatna zbog njih. Ova igra je super, ali moj najveći problem je kada igranje multiplayera ljudi previše zaostaju..
Prema onome što sam igrao na svom telefonu, ovo bi bila moja omiljena igra! Tako je dobro napravljen i baš moj tip igre. Nova su ažuriranja također sjajna. Sviđa mi se kako koncept za više igrača uvelike nalikuje drugoj igri koju igram: Clash Royale, sa svim kartama i arenama. Hvala programerima za sav rad i trud koji ste godinama ulagali u ovu igru!
Sve dok nema uplitanja u igranje koje definira ili ograničava pobjedu ili gubitak u igri, tada se nijedna igra ne plaća za pobjedu. Primjer PUBG, igra se vrti oko vještina iako se mogu kupiti, ali to ne utječe na igru.