Post by sbissicorfina on Mar 8, 2022 15:19:59 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SPARKvue ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SPARKvue IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk primogems kapāt ▞▞▞
▞▞▞ SPARKvue 2022 version ▞▞▞
2. fails liels, lūdzu, izlabojiet kļūdu no iAC 2019. gada 15. oktobra
SPARKvue Pendidikan vgp
Slikti nesavieno ar dažām ierīcēm.
Šī lietotne izglāba manu nekontrolējamo kosmosa kuģi, kas lidoja uz Marsu
Razer THX Spatial apk - Lejupielādēt APK Apps un spēles Android ierīces. Izbaudiet Android Apps par brīvu! ... SPARKvue APK SPARKvue · Social Schools APK
Viegli lietojams un iestatāms. Pārdošanas atbalsts bija lielisks, un uz manām vēstulēm tika atbildēts ātri. Paldies par atbalstu!!
Lejupielādēt shark Android App. shark .apk failu ar Android OS par brīvu. ... Lejupielādēt SPARKvue .apk Par Android. SPARKvue.
ļoti ērts izglītības līdzeklis
Nedarbojas.
Tā ir interesanta lietotne, kas sniedz ļoti detalizētus grafikus, kas parāda ātrumu. Man patīk, kā darbojas rati, un tas bija lieliski nodarbībai.
Lieliski piemērots dabaszinātņu stundai!!
Ja vien es būtu varējis izdomāt kaut ko tik vienkāršu kā savu datu punktu ievadīšanu! Ārkārtīgi pārblīvēta un neintuitīva.
Koala Sampler APK 1.4040 Download For Android com.elf ...
Tas īsi darbojās, taču kopš pēdējā Android atjaunināšanas (Oreo Pixel XL ierīcē) tas nedarbojas vispār. Izvietojot resursa faila atjauninājumu, radās kļūda. Lūdzu labojiet! Es tikko saņēmu vajadzīgo aparatūru!
Palīdziet!!!!!!!kļūda 905!kad tā būs novērsta, es piešķiršu 5 zvaigznes un pastāstīšu saviem draugiem par šo lietotni
Ļoti laba lietotne. Jauki ūdens datu vākšanai. Patīkami mācīties. Viegli izmantot. Skaists formāts.
Lejupielādēt spss .apk uz Android. ... Android App. ... SPARKvue Lejupielādēt APK par brīvu SPARKvue.
SPARKvue - Jaunākā Versija Android - Lejupielādējiet Apk
Labi
Labi
Man patika fizika
Vajadzēja temperatūras mērīšanai - darbojās labi...
nevar pat izveidot savienojumu ar viedajiem ratiņiem skolas laboratorijai
... Premium apk jaunāko versiju , ko izveidoja Spark Digishine - ātrākais - bezmaksas - drošs Android ierīcēm. ... SPARKvue. 2022-02-15. Qwick Professionals
Android App (Game) pilnīgi par brīvu! ... Lejupielādēt SPARKvue APK · SPARKvue.
Tas ir saistīts ar skolu
Nevar izveidot savienojumu ar ierīci, izmantojot Bluetooth.
Ierīces (piemēram, termometru) var pievienot tikai tad, ja piešķirat tai piekļuvi atrašanās vietai un mikrofonam. Pat ja nevēlaties izmantot atrašanās vietas vai skaņas datus. Rāpojošs.
Nedarbojas labi
Happy Glboss پزل hlc
Man tik ļoti patīk zinātne
Jā, ser
Tātad jūs esat arī šeit no jūsu dabaszinātņu skolotāja?
izmanto skolai
Tas ir ļoti lietotājam draudzīgs un dinamisks... Patīk. Ar cieņu Diksons no Kataras
Idk
Tik ļoti kavējas, ka nav lietojams. GUI ir novecojusi un pārblīvēta. Nevar izmantot pogas "Pārvaldīt failu". Aizņem daudz vietas.
atkritumi
Nav acīmredzamas iespējas sākt jaunu failu, kad tas tiek atvērts pašreizējā galaxy s5. Burtiski nelietojams.
Atkritumi
Kad es lejupielādēju šo lietotni, man radās dīvaina tirpšana, sākumā es domāju, ka tas nav nekas cits, bet tas ir izraisījis neveselīgu atkarību no Eda Šīrana, bet kā gan es varu palīdzēt, tas dīvainais ingvers...
Labi
Tupaja i egoistivhnaja
Subpar lietotne, es mēģinu atvērt failus no sava failu pārvaldnieka, un sparkvue nolemj automātiski mēģināt tos atvērt, un tas ir vienlīdz mazāks, atverot minētos failus. Es vairs nevaru atvērt failus citā formātā, izņemot sparkvue. Nav ļauns rad, atinstalēt.
Mēģināja palaist, bet pēc tam vēlas atjaunināt programmaparatūru viedajā grozā. Pēc mēģinājuma tas neizdodas un pēc tam avarē. Lūdzu, palīdzi.
Šai lietotnei ir nepieciešams pārāk daudz GB
shark apk Android App lejuplādēt Bezmaksas - veapps
Šodien bez manas atļaujas lejupielādēja sevi tālrunī, neko nenospiežot, un, kad es devos uz lietotni, tā vēlējās piekļūt maniem attēliem un balsi. Man ir aizdomas, ka mans tālrunis ir uzlauzts un kāds vienkārši vēlas nozagt manus datus.
SPARKvue is a popular data collection, visualization and analysis application for STEM learning. SPARKvue enables wireless data collection
Slikti
Tas ir sūdīgi