Post by sbissicorfina on Mar 8, 2022 15:10:27 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Family Island™ — Farming game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Family Island™ — Farming game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више токена ▞▞▞
▞▞▞ Family Island™ — Farming game 2022 version ▞▞▞
Дефинитивно плати за победу. Не постоји начин да очистите острва без великог улагања у енергију/рубине са правим новцем. Већ сам уложио скоро 25 долара само на једно острво и нисам ни на пола пута. Захтеви за изградњу су смешно високи. Нема смисла више покушавати да их очистите, јер ће то дефинитивно направити рупу у вашем новчанику. У следећу утакмицу...
ОДЛИЧНА ИГРА!!!! Користим га да помогнем својим унуцима да уче боје, облике и бројање!!
Family Island™ — Farming game Опуштене jpis
Почиње да се досађује. Треба вам превише да бисте завршили ствари. Нове острвске авантуре је немогуће завршити. Превише трошите а да ништа није завршено.
Не могу поново да ажурирам игру... Зашто се то поново дешава.. Такође ажурирам свој Гоогле плаи и онда се такође дешава....
Инсталирала сам је и на 11 нивоу једноставно више није хтела да се учита. Дође до 74% и ту стоји. Баш ми је жао јер је игрица супер, волела сам да је играм.
Family Island™ — Farming game Fritidsspill mogt
Рекламе се неће учитати, остављајући ваш телефон веома спорим и завршавајући црним екраном. Понекад када раде једноставно не добијете никакву награду.
После свег овог времена, скоро годину дана играња да бих се вратио на ниво 30 пошто нисам повезао свој стари налог. Нисам задовољан наградама у игри. Потрошио сам новац не би требало да морам само да бих могао да се такмичим и можете рећи када други то раде јер стално добијају 1,2,3 на свим играма. Одустао сам од трошења новца на ову игру и ако се нешто не промени бришем игру.
Започео сам ову игру и толико је волео, тако да сам остао са њом, али да бих постигао циљеве у игри, потребна је огромна потрошња правог новца. Можете се придружити племенима и можда они деле трошкове, али ако желите да играте соло, онда добро размислите пре него што играте. Ако сте срећни да изгубите суђења и само кратко лутате по матичном острву док виртуелна средства не понестане, онда је то одлично. Искључите и вратите се следећег дана када будете имали прилику да гледате рекламе да зарадите виртуелни новац да бисте наставили да играте. ОТКИНУТИ
👎
Фантастична игра, потребно је неко време да се уради одређена прављења и догађаји који могу помоћи. Понекад бирам на које догађаје ћу искористити своју енергију, а понекад уштедим да бих имао много за следећи догађај. Игра губи звезду због чињенице да на главном острву нема мисије да се попне до других степеница што је нешто у нади да ће се ускоро отворити, држите прсте. Волео бих да отворим више земље и проширим своје украсе које сам прикупио током времена.
Управо сам преузео најновије ажурирање и програм се стално одјављује. Фустрирајуће јер волим ову игру и усред изазова.
Одлична игра, али последња авантура је учинила немогућим да стигнете било где осим ако нисте потрошили новац..укида сву забаву из игре..наставићу да играм..надајући се да се то неће десити на осталим авантурама....али све у свему стварно добра игра.
Многа ажурирања у игри су ово учинила много забавнијим! Сада се чека бољи систем за повезивање играча са играчем.
Играм већ месец дана. И најбољи начин на који могу да опишем ову игру је да вам понестане енергије да радите ствари брзо, али се брзо обнавља. Дакле, морате стално да проверавате ову игру сваких 30 минута. Мало је досадно јер 1 ствар кошта 100 енергије, а у почетку складиштите само 70-ак максимум, тако да морате да отварате насумичне кутије за енергију или да плаћате. Некако је досадна игра када вам је енергија празна
Заиста сам уживао у овој игри. Међутим, мој партнер и ја смо почели у исто време, трошимо исто итд, али његове награде су скоро дупло моје. Ја сам ниво испред свог партнера, али његов трговац му даје више енергије и картице, исто као и шаман. Имамо исти број ружичастих драгуља и скупљамо исте кутије драгуља, а он на крају има више драгуља. Мало досадно и рећи ћу да није фер..... контактирао сам игру у вези овога да разумем зашто и нисам добио одговор.
Супер, занимљива игрица. Фали мало више живота.
Сама игра је леп концепт, али могу да играм само неколико минута. Не добијам довољно енергије да урадим много и свака ставка за чишћење кошта скоро половину енергије када је енергетска трака пуна. Такође, сандук се пребрзо пуни, тако да морам да наставим са продајом предмета
Супер,најбоља игра
Догађаје је немогуће завршити без велике количине новца. Неке од реклама су лошег укуса и приказују женске ликове у ропству или експлицитно. Многи огласи су чисте ПРЕВАРЕ, дају лажна обећања и лажне препоруке о производима који могу бити опасни. Уз то, ликови су симпатични и духовити. Прича је забавна, али фрустрирајућа када је немогуће завршити догађај и открити крај.
Забава до 8. нивоа. Тада постаје енергија за добијање, којој је потребно ДУГО времена да се акумулира и потроши је за 15 секунди типа игре. Дакле, на крају правите храну, једете је, стварате још хране, а затим се одјављујете док не добијете довољно енергије да било шта урадите. Тада се сва та енергија потроши за 15 секунди. Исперите. Понављање. И то је срамота. Дефинитивно треба мало балансирања.
Никада није започета, игра дође до 100%, а затим каже да нема интернета након 3-4 минута чекања, имам неограничен интернет и телефон од 800 долара, друге игре раде.
Забава би могла да користи мање података када се игра уопште не може да игра игру ако вам понестане података.
Само бих волео да постоји више начина да добијете енергију уместо да морате да плаћате прави новац. Зашто једноставно не дају 1 бесплатан сат или нешто са неограниченом енергијом као што то раде друге игре.?
Family Island™ — Farming game Fritidsspill srd
Некада сам волео ову игру, али сада се чини да је једини начин да напредујете јесте да или посветите свој живот игри или потрошите много новца. Потраге је немогуће завршити без трошења новца, а не говорим само о неколико долара.
Цоол игра, али водич је тако дугачак
дивно искуство
Искрено, добра је ал фали доста тога овој игрици.
Нелогична игра, када за ажурирање захтевате Тотем среће да бисте отворили степенице, а где је Лопту Гатаре потребну за ажурирање могуће добити тек након отварања степеница? Па се питате ко би требало да буде први, јаје или кокошка? У ствари, то је веома забавна игра, само што убедљиво трошење новца за играча није пријатно.
Ок
Није лоша игрица, али је свакако губљење времена!
То је забавна игра, има пуно посла, али врло мало енергије за то. Гурају своје енергетске пакете и глупо су скупи. Не видим себе да играм дуго из чисте фрустрације.
Цесто се догадја да кад отворим ифрицу нема ниста ни камења ни траве ниста па како да цовек игра.Лосе ја одустајем! В
То је пристојна игра, али је дефинитивно јама за новац није срећан да сагорева новац као луд да би био задовољан да ради догађаје
Свиђа ми се игра, али нова авантуристичка функција на крају је грабеж новца да би напредовао у њима. Такође, неке од надоградњи зграда је смешно тешко добити.
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Рольові vsjz
После упдате коци и не може да се игра!!!!!Фуј!!!!!
Немогу да отворим игру
Добра игрица
Па све је било добро док нисам добио овај пакет за 19,99 и добио сам драгуље и кључеве. Нисам сигуран за своју енергију јер сам је прилично брзо потрошио. Осим тога што ми се свиђа игра, друге мисије на острву су мало кратке тако да још увек морам да завршим једну. Али они су ипак забавни. 28ЦМ1И
Игрица је веома интересантна али немогу више да се вратим на Хоме Исланд. Све сам урадила што сам могла али једноставно неће да ради.
Све по старом. Можете играти ако сте стрпљиви или платите. Много захтева за микро трансакције. Огласи за ставке у игрици.
љубав само никад довољно енергије за коришћење. после толико времена тешко је чекати енергију. Хајде. разведрити. дозволите више енергије без трошења правог новца.
Family Island™: Gioco fattoria Casual jfe
Управо сам почео да играм, забавно, мало споро када тек почињеш. Ажурираћу ову рецензију када достигнем виши ниво. БТВ, користим програм Блуестацкс да бих ово играо на свом лаптопу.
Добра игра, пролази време, али игра се руши кад год користим функцију динамита. Сада више не могу ни да отворим игру.
Играо сам ову игру неко време и мање сам се забављао него раније. Догађаји које сам играо пре годину дана и који сам завршио трошењем ограничених рубина или новца сада су промењени да захтевају огромне количине енергије. Не смета ми да потрошим нешто новца на игру коју играм свакодневно, али то је постало смешно.
Пуно забаве, али... ВЕОМА тежак за РАМ. Због тога се мој мобилни заправо прегрева и батерија се тако брзо празни. Много огласа. Могла би се побољшати у игрању игре, на пример када је задатак случајно завршен пре него што је наведен као задатак за довршетак, требало би да даје тренутне награде, али уместо тога морате да поновите задатак да бисте добили награду, а понекад то није могуће.
Family Island™: Gioco fattoria Casual rtge
Забавна, изазовна, одлична боја и дизајн. Прва стопа. Ово препоручујем свима.
😍😍
Врх игрица